Заповядайте в новооткрития магазин Green Planet  в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Калъф за ножица Chikamasa CS-PS8

Този калъф е изработен от висококачествена синтетична кожа, издръжлива и водоустойчива, която помага да защитите вашите ножици от мръсотия и влага. Той е с компактни размери, побира много различни видове ножици.  Разполага с мека вътрешна подплата, която предпазва вашите ножици от надраскване и удари.

Цена 41,10 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Калъф за ножица Chikamasa CS-PS8

Този калъф е изработен от висококачествена синтетична кожа, издръжлива и водоустойчива, която помага да защитите вашите ножици от мръсотия и влага. Той е с компактни размери, побира много различни видове ножици.  Разполага с мека вътрешна подплата, която предпазва вашите ножици от надраскване и удари.

Спецификации:

  • Дизайн:  Модерен, луксозен дизайн, който ви помага да изразите професионалния си стил.
  • Възможност за лесно почистване с мокра кърпа
  • Не използвайте силни препарати за почистване
  • Когато не се използва, съхранявайте на хладно и сухо място
  • Редовно смазвайте ципа, за да осигурите гладкост.

Калъф за ножици Chikamasa CS-PS10/CS-PS8 е висококачествен, удобен и безопасен продукт за вашата ножица. Подходящ за много различни потребители. 

Съвместими ножици: PSA-G8 / PS-20R / TS-77HB / TS-77EXP / PS-8PLUS-R / TS-66B / PS-7G / PS-7Y / JP-2000

Забележка: Не насочвайте режещия ръб към никого. Ако го държите в джоба си, има риск от нараняване с остър режещ ръб. Съхранявайте на място, недостъпно за бебета и деца. Не го използвайте за цели, различни от предназначението му.

Продукт на Chikamasa, японски производител, който произвежда и продава ножици и за селско стопанство, цветя, градинарство и занаяти.

Продукти от същата категория

facebook_pixel