Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

INTEGRA BOOST 8гр./67гр. - Контрол на влажността 62%

Integra Boost поддържа оптимална влажност от 62% в затворен контейнер. Спрете мухъла и сухотата!

Цена 3,50 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

INTEGRA BOOST 8гр./67гр. - Контрол на влажността 62%

Известно е, че всяка част от растенията и билките (листа, цвят, плод) постепенно изсъхва след прибиране на реколтата.  В допълнение към загубата на тегло, съществува и риск от структурни увреждания и разграждане на основните вещества.  Интелигентната и патентована  технология Integra Boost гарантира , че вашата реколта запазва  най-добрите свойства (тегло, качество, вкус, мирис и др.) за дълго време.

Освен изсушаване, Integra Boost предпазва и културата от висока влажност. Влагата насърчава развитието на мухъл и намалява качеството подобно на пресушаването.

Пригодност на опаковката за количеството реколта:

8g Integra Boost за максимум 28g реколта

67g Integra Boost за максимум 450g реколта

Как Integra Boost предпазва изсушените растения?

Патентованата технология работи лесно. Ако относителната влажност на билката е повече от 62%, торбата ще поеме излишната влага. Впоследствие влажността в затворения съд се регулира на 62%, така че дори присъстващата билка ще има собствена относителна влажност на това ниво и няма да пада под нея, просто няма да изсъхне .

Integra има голямо предимство пред конкурентните продукти, тъй като всяка чанта е оборудвана с индикатор под формата на лесна за четене карта. След като знакът стане светлосин, е време за промяна.

Нетоксичен двупосочен контрол на влажността

Integra Boost 62% влага са  устойчиви на скъсване и повреди. Те съдържат само биоразградими и нетоксични вещества. Тези вещества нямат отрицателни ефекти върху миризмата или вкуса на съхраняваните билки, тютюн или храна. Ефектът от торбичките и контрола на влажността се намалява при често отваряне на контейнера.

Integra Boost е подходяща и за съхранение на чай, тютюн, храна или подправки.

Продукти от същата категория

facebook_pixel