Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Multifunctional MC-1 Crimper Клещи за букси

Trolmaster MC-1 Multifunction Crimper and Cable Tester е първокласен, универсален инструмент за кримпване, тестер за мрежови кабели, инструмент за изчистване на проводници и резак. 

Цена 112,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Multifunctional MC-1 Crimper Клещи за букси

Trolmaster MC-1 Multifunction Crimper and Cable Tester е първокласен, универсален инструмент за кримпване, тестер за мрежови кабели, инструмент за изчистване на проводници и резак. Мрежовите професионалисти могат лесно да прекъснат и тестват мрежовите кабели за непрекъснатост на окабеляването, отворени конфигурации, къси връзки и неправилно свързване. Отлично допълнение към всяка кутия с мрежови инструменти, този инструмент за кримпване и кабелен тестер може бързо да провери изрядността на свъзката, преди ИТ персоналът да инсталира персонализирания кабел. Той също така позволява бързо идентифициране и отстраняване на проблеми с връзката в съществуваща инсталация.

Професионален модулен инструмент за кримпване "всичко в едно" с функции за рязане, отстраняване и тестване на кабели

- Съвместим с RJ45, RJ11, RJ12 и RJ22 щепсели

- Реже, ленти, краища и тестове с един инструмент

- Тества пач кабели и инсталирано окабеляване

Продукти от същата категория

facebook_pixel