Заповядайте в новооткрития магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста №212, вх. Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Комплект PROPAGATOR BASIC
Комплект PROPAGATOR BASIC
  • -5%

Комплект PROPAGATOR BASIC

Комплект Propagator Basic включва най-важните неща, необходими за покълването на вашите растения.

Цена 52,50 лв. 49,88 лв.
Спестявате 5%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Комплект PROPAGATOR BASIC

Комплекта вклзчва:

Garland Large Propagator High Dome - Мини оранжерия с размери 37.5см х 23см х 18см. Изработена от качествена пластмаса с два отвора на капака и твърда тава без дренажни отвори. Подходяща за покълване на семена и вкореняване на резници.

Root Riot 24бр. - изработени от компостирани органични материали и имат едро пореста текстура, която запазва в перфектно съотношение въздуха и водата за здравословен корен с бърз растеж.

Formulex 100мл. - Професионалистите разчитат на Formulex за хранене на разсад, трансплантации и клонинги. PH буфериран. В допълнение, може да се използва за листно подхранване и за предварително лечение на минерална вата.

facebook_pixel