Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

ONA Block Fruit fusion 170 гр.- Неутрализатор на миризми

Открийте и оценете високоефективните , мощни и упорити неутрализатори на миризми на ONA.

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ONA Block Fruit fusion 170 гр.- Неутрализатор на миризми

Представен под формата на желирана паста , ONA Fruit Fusion Block 170гр гарантира свеж аромат, унищожавайки всички миризми, дори и най-инвазивните .

Действайки като бариера за миризми , ONA Fruit Fusion Block 170гр се поставя в междинно пространство за градинарска употреба (коридори, входна врата, шкаф и т.н.), т.е. в помещение, различно от това, което съдържа зоната за отглеждане.

Употреби на ONA Fruit Fusion Block 170гр:

- пробийте няколко дупки в капака на ONA Fruit Fusion Block, като предварително извадите капсулата , за да запазите нейната свежест.

- проверявайте на всеки 2 до 4 дни , за да видите дали ONA Fruit Fusion Block все още е активен, ако не, използвайте нож или ножица, за да изстържете горния филм, за да го активирате отново

- Може да се използва самостоятелно или в комбинация с ONA Въздушен филтър, за задържане на един или два блока ONA, в зависимост от модела. 

Капацитет на ONA Fruit Fusion Block: 170 грама.

  • ефективно неутрализира нежеланите миризми
  • могат да се използват самостоятелно или с въздушен филтър за по-добра циркулация
  • изключителната ефективност на 1 блок 170гр ви позволява да намалите нежеланата миризма в стаята, гардероба, колата и др.
  • много дълъг живот, до 30% ефективност след 50 дни употреба
  • размерът ви позволява да оставяте Block почти навсякъде, а неговата ефективност ще гарантира дълготрайни проверки на миризма
  • тегло: 170гр размери: 7,5х8см

Продукти от същата категория

facebook_pixel