Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Stack + Solution - Комплект за листно подхранване

Добавете комплекта за листно подхранване Stack + Solution към съществуващите основни хранителни вещества. Комплекта повишава добива значително, действайки като турбокомпресор за вашите растения.

Цена 337,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Stack + Solution - Комплект за листно подхранване

Листното подхранване с Athena Stack  и Bio nova Solution  ще ви даде по-бърз преход към цъфтежа, комбиниран с по-къси разстояния на междувъзлията и увеличено странично разклоняване.

Комплекта включва:

  • Athena Stack 950мл. - Естествено хранително вещество за растенията, направено от екстракт от водорасли. Хранителните вещества в Stack насърчават здравословния растеж и цъфтеж. Stack дава на растенията инструменти, за да достигнат пълния си генетичен потенциал. Когато се използва като листно или кореново поливане, Stack помага за коригиране на малки дефицити на калий.
  • Bio nova Solution 250мл. - Разтворът за най-голям добив. Той е растително укрепващ течен тор на базата на стабилизирана силициева киселина. Помага за по-силна защита срещу температурни разлики и по-високо качество и добив.

Употреба:

Започва се с листно подхранване 7 дни преди цъфтежа веднъж седмично до 3-та седмица.

Дозировка: 1.5 мл Solution + 1.5 мл Athena Stack на 1л. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel