Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Green Eye Hands-free

Green Eye Hands-free - Фенер със зелена светлина

Green Eye Hands-free е малко портативно фенерче със зелена светлина, с която можете да влизате във вашата оранжерия, докато растенията ви спят, оставяйки ръцете ви свободни. 

Цена 14,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Green Eye Hands-free - Фенер със зелена светлина

С Green Eye можете да работите помещението за отглеждане, без да стресирате растенията си с ненужна светлина. Може да се използва както от лявата, така и от дясната страна на главата.

Правилният начин да влезете в оранжерия по време на нощния цикъл е чрез използване на зелена светлина, тъй като растенията не реагират на този спектър.

Продукти от същата категория

facebook_pixel