-20% НАМАЛЕНИЕ на всички стоки в наличност за периода от 25.11 до 01.12! Незабравяйте да напишете GREEN22 в коментар!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Промоция!

Bio Nova Boost Pack - Комплект

Комплект състоящ се от основен тор, вкоренител и добавки за цъфтеж. Всичко необходимо за вашите растения!

Цена 72,25 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bio Nova Boost Pack - Комплект

Комплекта се състои от:

Bio Nova Soil-SuperMix 1л. - Минерално - органичен тор на основавата, специално пригоден за почвени системи. Хранителни вещества за растеж и цъфтеж, и A / B се обединяват в рамките на един продукт, което прави приложението му много лесно.

Bio Nova BN Roots 250мл. - Спомага за по-добро и по-бързо развитие на корена, по-добра абсорбция на хранителните вещества, по-висока резистентност срещу стрес, по-ефективна употреба на хранителните вещества и по-висок добив при всички посеви. 

Bio Nova Boost Pack - За по-добър вкус, буен цъфтеж и по-здрави растения! Пакетът Bionova boost включва три премиум стимулатора, полезни както за етапите на растеж, така и за цъфтежа, комбинирани в един пакет. Опаковката съдържа бутилка от 75 ml PK 13-14, X-Cel Booster и Vitasol. - НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО

Продукти от същата категория

facebook_pixel