Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -30%

GreenPlanet Bloom Winners 1л./4л. - Комплект торове за цъфтеж

Професионален комплемплект от добавки за цъфтеж, които осигуряват всичко необходимо за максимален добив, производство на смола и повече аромат.

Цена 137,00 лв. 95,90 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Bloom Winners 1л./4л. - Комплект торове за цъфтеж

Комплекта включва:

Massive 1л. - Формулата Massive Bloom е най-добрата добавка за цвета. Изключително добро въздействие при органичното извличане на хранителни вещества по време на цикъла на цъфтене, обогатен с всички необходими микроелементи, включително естествени хормони за увеличаване размера на цвета, по-бързо делене на клетката, по-здрав, по-цветен, по-голяма реколта и добив.
Повишава на теглото на сухата субстанция с около 30%.

Rezin 1л.- Заслилва образуването на терпени, за да увеличи аромата и вкуса на цъфтящите растения

Liquid W-8 1л.- Liquid W-8 е смес от прости и сложни въглехидрати, заедно със собствен извлечен триаконтинол, екстракт от юка, био-достъпни амино киселини, аскорбинова киселина и хумусна киселина с нискомолекулно тегло. Тези съставки дават на растението естествени възможности да изработва собствени доставки на въглехидрати.

Liquid W-8 е чудесна въглехидратна добавка, която осигурява допълнителен източник на енергия за вашите растения давайки забележителни цветове. Полезен източник на въглехидрати както директно за растението, така и като хранителен източник за живота на микробите в зоната на корена. Това води до увелчаване на усвояването на съществените вещества и растежни стимуланти като триаконтанола.

За повече информация прегледайте продуктите поотделно. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel