1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

RAW Kelp Преглед отблизо

RAW Kelp - Екстракт от водорасли 57гр./ 227гр.

Купувайки този продукт вие ще добавите 91 loyalty points В твоята количка ще има 91 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 4,55 лв


В наличност

RAW KELP екстракт от водорасли

 100% водо-разтворим екстракт от водорасли на прах
 Изчистена и опростена технология
 Без добавки за пълнеж
 Без стабилизатори
 Без добавена вода
 Позволява максимален контрол и създаване на собствени рецепти
 По-ниска цена за по-вече продукт

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

Цена: 34,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

RAW Kelp - Екстракт от водорасли 57гр./ 227гр.

RAW Kelp: 100% водо-разтворим екстракт от водорасли

RAW Kelp е 99% екстракт от водорасли (Ascophyllum nodosum). Този продукт е разтворим във вода и съдържа само 1% разтворим поташ, което е директен показател за неговата чистота. Екстрактите от водорасли са много богати на хормони на растежа които са естествени за растенията. RAW Kelp е напълно съвместимо и полезно допълнение към всички програми на подхранване. Също така е идеален за напръскване на листата и за създаване на оптимално завършени рецепти.

Екстрактите от водорасли са богати на естествените хормони на растеж при растенията, както и на полезни микроелементи, и затова са компонент в почти всички био стимулиращи продукти на пазара днес. Най-добрите екстракти от водорасли идват от кафяви водорасли Ascophyllum nodosum, добити от минерално богати води като тези в близост до Норвегия и Нова Скотия. Ascophyllum nodosum расте в приливната зона и е обект на големи температурни крайности, наводнения, суша, осолявания, както и високи нива на слънчева радиация и ултравиолетова светлина. Екстракти от водорасли от тези региони са с много високо съдържание на хормони и са третирани с множество препарати за растителна защита чрез строги процедури за контрол на качеството и затова са много стабилни продукти.

Екстрактите от водорасли имат високи нива на растителни хормони на растежа

Особено на ауксини, цитокинини и гиберелини. Хормоните са много малки сигнални молекули, които помагат и на практика управляват растежа и развитието на растението. Хормоните обикновено се произвеждат в едната част на растението и се прехвърлят в друга, за да започнат физиологичните промени.

Екстрактите от водорасли са особено богати на цитокинини

Цитокинините стимулират бързото клетъчно делене и производството на нови клетъчни стени, така те биват особено важни за новия растеж. Цитокинините работят в комбинация с други растителни хормони. Ако, например, цитокинини се приложат по време на образуването на корените, те ще стимулират разделението на повече коренови клетки. Ако по време на етапа на вегетативния растеж се прилагат цитокинини, растенията ще растат по-бързо и с по-силни клетъчни стени. А ако цитокинини се прилагат непосредствено преди цъфтежа и образуването на плодове, тогава по-страничните пъпки също ще се развият и това осигурява по-добър цялостен добив.

Следвайте инструкциите за дозиране внимателно

При използване на екстрактите от водорасли, е много важно да се следват и прилагат направления за дозиране - много внимателно! Екстрактите от водорасли могат да се прилагат и за листно пръскане и като добавка към формулата на подхранване, но листното приложение е най-ефективно. Когато се използва за листно пръскане трябва да се внимава да не се пръскат цветовете на растението. Също така, бъдете внимателни да не се използва твърде много! Хормоните са много силни, дори и в малки количества, и твърде много от тях ще предизвика обратен ефект върху растенията. Твърде много ауксини ограничава растежа на корените, а твърде много гиберелини намаляват шансовете за покълване. Твърде многото цитокинини може да изгори листата! Умереността е ключът.

Дозировка:

0.5-1гр. на 7л. вода.

 

Разфасовки: 57 гр. / 227 гр. 

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: