1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

RAW Grow Microbes Преглед отблизо

RAW Grow Microbes - Микроби за растеж 57гр./ 227гр. / 907гр.

Купувайки този продукт вие ще добавите 205 loyalty points В твоята количка ще има 205 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 10,25 лв


В наличност

RAW Микроби за растеж

Гроу-микроби са специфична смесица от полезни бактерии и гъбички, формулирана специално за етапа на растеж и вегетиране на растенията.

Повече детайли

Цена: 27,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

RAW Grow Microbes - Микроби за растеж 57гр./ 227гр. / 907гр.

RAW Микроби за растеж
Микробите за растеж са специфична смеска от полезни бактерии и гъбички. формулирана специално за етапа на растеж и вегетация при растенията. Това разнообразие от микроби е предназначено за насърчаване растежа на корените и наличността на хранителни вещества по време на растежа. Обогатете цъфтящите и плодните си растения с най-стойностните CFU (единици образуващи колонии) на пазара! Всички RAW Микроби са двойно тествани - както отделните култури/видове, така и крайната им смес. Ние тестваме по два пъти, за да гарантираме точността и жизнеността на продукта, който ви предлагаме!
Тази смес съдържа бактерии обитаващи ризосферата и микоризални гъбички, които насърчават разграждането на органичната материя. Тази смес съдържа и други полезни организми, които изграждат вашата „жива“ почва.

Указания за ползване:Пресаждане – прилагат се директно около корена на растението. Разстелете 1/2ч.л. - 1 чаена лъжица около основата на растението по време на пресаждането.

Израснали растения – прилагат се директно към растежната среда. Разстелете 1/2 ч.л. - 1 чаена лъжица около основата на растението и го полейте с вода. Използвайте всеки 1-2 седмици по време на етапа на растеж.
ИЛИ
като разтвор - добавете 1/2 ч.л. или 1 чаена лъжичка за 3,8 л. разтвор. Прилагайте на всеки 1-2 седмици по време на етапа на растеж.

Съхранение:
Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Затваряйте добре пакета след употреба. Да се пази от влага.

Разфасовки: Малък пакет = 10 л. 57 гр. / 227 гр. / 907 гр.

Съставки & Спори:

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: