Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
VITALINK CHILL 250мл.

VITALINK CHILL - Срещу топлинен стрес 250мл./1л.

Помага на растенията да оцелеят в горещините до 40 градуса.
Може да се използва превантивно или да помогне за спасяването на вашите растения при рязко повишаване на температурата.

Цена 53,50 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

VITALINK CHILL - Срещу топлинен стрес 250мл./1л.

VitaLink Chill е усъвършенстван биостимулатор за производителите, които искат да постигнат максимални добиви по рентабилен начин. VitaLink Chill ще предпази вашите растения от стресовите ефекти на неблагоприятните условия на околната среда. Той е създаден за защита на растенията от топлинен стрес през периоди на високи температури, което позволява на производителите да постигат добри резултати през цялата година.

VitaLink Chill съдържа бетаини, които действат като осмопротектани, те играят важна роля в развитието на растенията, за да ги предпазят от щети, причинени от топлина. Добавянето на витамин В1 улеснява ранната реакция в растението, за да може той да се справи по-добре с топлинния стрес. VitaLink Chill също съдържа гиберелини и ауксини, които са хормони на растежа на растенията. Те заедно с аминокиселини и хуминови киселини позволяват на растението да поддържа скорост на фотосинтеза и растеж дори при стресови условия.

VitaLink Chill стимулира растежа и развитието на разклонения и корени и помага за предотвратяване на загиване на растенията по време на високи температури. VitaLink Chill също съдържа сяра, която е макронутриент, необходим за образуването на хлорофил, витамини и аминокиселини.

Инструкции за употреба:

За най-добри резултати започнете да използвате VitaLink Chill преди топъл период (това може да бъде няколко седмици предварително) заедно с основните хранителни вещества. Използвайте 3-5 ml / 10 L, винаги се добавя към пресен разтвор.

При внезапно повишаване на температурата VitaLink Chill може да се използва като листен спрей за бърза защита. Напръскайте с 5 ml / L като фина мъгла. Това няма да бъде толкова ефективно, колкото редовното превантивно използване, но може да ви помогне да спасите реколтата си.

Ако е необходимо, регулирайте pH. Препоръчителен диапазон на pH 5,8-6,5. Разклатете добре преди употреба.

Продукти от същата категория

facebook_pixel